Vila Cristina

ATRACȚIILE TURISTICE DE TOP ALE CONSTANȚEI

Cazinoul de pe faleza

Cazinoul reprezintă una dintre clădirile emblemă ale Constanței. În zona în care se află astăzi mai fusese, între 1880-1902, o construcție de lemn, o cazină, cum se numea – loc pentru spectacole de teatru, baluri, loc de recreare pentru turiști.

Rezerva Acum!

Plaja din Mamaia

Mamaia este cea mai mare si cea mai cunoscuta statiune a rivierei romanesti. Situata in nordul litoralului, Mamaia are o pozitie privilegiata. Statiunea este alipita municipiului Constanta si desparte lacul Siutghiol de Marea Neagra.

Rezerva Acum!

Centrul vechi

Aici se află vestigiile arheologice antice (printre care marele edificiu cu mozaic), mediavale (temeliile farului zis „Genovez”), precum și cele mai vechi construcții și monumente moderne din oraș (sec. XIX și XX).

Rezerva Acum!

CÂTEVA INFORMAŢII DESPRE NOI


POT SERVI MASA LA AUTOSERVIREA CRISTINA CU VOUCHERE DE VACANTA SI PERSOANELE CARE NU SUNT CAZATE LA NOI


VA OFERIM CAZARE LA VILELE CRISTINA COMPUSE DIN:

-VILA CRISTINA ★★, SITUATĂ ÎN MAMAIA NORD, PE STR. D14, NR. 5 .
VILA ESTE MODERNĂ, CONFORTABILĂ ŞI ELEGANTĂ. OFERIM CAZARE ÎN 10 CAMERE DUBLE (PENTRU 2 PERSOANE) DOTATE CU: UN PAT MATRIMONIAL SAU 2 PATURI SINGLE, TELEVIZOR (PESTE 50 PROGRAME), FRIGIDER, AER CONDIŢIONAT, BAIE CU DUŞ. OFERIM CAZARE ÎN 3 CAMERE TRIPLE (PENTRU 3 PERSOANE) DOTATE CU: UN PAT MATRIMONIAL, UN PAT SINGLE, TELEVIZOR (PESTE 50 PROGRAME), FRIGIDER, AER CONDIŢIONAT, BAIE CU DUŞ. CAPACITATEA TOTALĂ DE CAZARE FIIND DE 29 PERSOANE. FACILITĂŢI : INTERNET WIRELESS, BUCĂTĂRIE COMUNĂ , TERASA ACOPERITA 24 DE LOCURI PENTRU RELAXARE, PARCARE GRATUITĂ

-VILA CRISTINA 1 ★★, SITUATĂ LA 100 METRI DE VILA CRISTINA, ÎN MAMAIA NORD, PE STR. D13, NR. 2, VĂ OFERĂ 20 DE LOCURI DE CAZARE IN 10 CAMERE CU BALCOANE, PATURI DUBLE, TELEVIZOARE LED, FRIGIDER MINI-BAR, AER CONDITIONAT, BAIE CU DUS SAU CADA.TOTODATA LA PARTERUL VILEI PUTETI BENEFICIA DE SERVICIILE NOASTRE PUTAND SERVI MASA (MIC DEJUN, PRANZ, CINA) LA PRETURI ACCESIBILE SI CALITATE GARANTATA, VA OFERIM O GAMA VARIATA DE PREPARATE CIRCA 25 DE FELURI DE MANCARE ZILNIC SI ANUME: CIORBE,MANCARURI GATITE, APERITIVE, FRIPTURI, PREPARATE DIN PESTE, SALATE SI DEASEMENI PUTEM GATI LA COMANDA.CAPACITATEA DE SERVIRE ESTE DE 150 DE PERSOANE PE TERASĂ INTERIOARA ACOPERITA, UNDE SE GASESTE SI UN BAR LA DISPOZITIA DUMNEAVOASTRA.

DEASEMENEA BENEFICIATI DE WIRLESS GRATUIT SI SUPRAVEGHERE VIDEO PENTRU SIGURANTA DUMNEAVOASTRA.


VOUCHERE DE VACANTA PRIMIM SI SUB FORMAT ELECTRONIC!