Vila Cristina

ATRACȚIILE TURISTICE DE TOP ALE CONSTANȚEI

Cazinoul de pe faleza

Cazinoul reprezintă una dintre clădirile emblemă ale Constanței. În zona în care se află astăzi mai fusese, între 1880-1902, o construcție de lemn, o cazină, cum se numea – loc pentru spectacole de teatru, baluri, loc de recreare pentru turiști.

Rezerva Acum!

Plaja din Mamaia

Mamaia este cea mai mare si cea mai cunoscuta statiune a rivierei romanesti. Situata in nordul litoralului, Mamaia are o pozitie privilegiata. Statiunea este alipita municipiului Constanta si desparte lacul Siutghiol de Marea Neagra.

Rezerva Acum!

Centrul vechi

Aici se află vestigiile arheologice antice (printre care marele edificiu cu mozaic), mediavale (temeliile farului zis „Genovez”), precum și cele mai vechi construcții și monumente moderne din oraș (sec. XIX și XX).

Rezerva Acum!

CÂTEVA INFORMAŢII DESPRE NOI


COMPLEXUL CRISTINA ESTE FORMAT DIN:

VILA CRISTINA, DE 2 STELE, SITUATĂ ÎN MAMAIA NORD, PE STR. D14, NR. 5 .
VILA ESTE MODERNĂ, CONFORTABILĂ ŞI ELEGANTĂ. OFERIM CAZARE ÎN 10 CAMERE DUBLE (PENTRU 2 PERSOANE) DOTATE CU: UN PAT MATRIMONIAL SAU 2 PATURI SINGLE, TELEVIZOR (PESTE 50 PROGRAME), FRIGIDER, AER CONDIŢIONAT, BAIE CU DUŞ. OFERIM CAZARE ÎN 3 CAMERE TRIPLE (PENTRU 3 PERSOANE) DOTATE CU: UN PAT MATRIMONIAL, UN PAT SINGLE, TELEVIZOR (PESTE 50 PROGRAME), FRIGIDER, AER CONDIŢIONAT, BAIE CU DUŞ. CAPACITATEA TOTALĂ DE CAZARE FIIND DE 29 PERSOANE. FACILITĂŢILE COMPLEXULUI: INTERNET WIRELESS, BUCĂTĂRIE COMUNĂ UTILATĂ COMPLET, FOIŞOR ACOPERIT PENTRU RELAXARE, LOC DE JOACĂ AMENAJAT PENTRU COPII, PARCARE GRATUITĂ

AUTOSERVIREA CRISTINA, SITUATĂ LA 100 METRI DE VILA CRISTINA, ÎN MAMAIA NORD, PE STR. D13, NR. 2, VĂ OFERĂ O VARIETATE DE MÂNCĂRURI ŞI MENIURI ATRACTIVE. CAPACITATEA DE SERVIRE ESTE DE 150 DE PERSOANE ÎN INTERIOR ŞI PE TERASĂ. OFERTA CUPRINDE: CIORBE, MANCĂRURI GATITE, APERITIVE, FRIPTURI, PREPARATE DIN PEŞTE ŞI BINEŢELES PUTEM GĂTI ORICE TIP DE MÂNCARE LA COMANDĂ.

CU OCAZIA INAUGURARII SEZONULUI ESTIVAL 2014, NE-AM EXTINS IN LOCATIA AUTOSERVIRII CRISTINA CU 2 ETAJE DE CAZARE. OFERIM ASTFEL INCA 10 CAMERE DUBLE, DOTATE CU PATURI DUBLE, TELEVIZORARE LED CU RECEPTIE DIGITALA (PESTE 140 CANALE) , FRIGIDER, AER CONDIONAT , BAIE CU DUS SAU CADA. DEASEMEA NOUA LOCATIE OFERA TERASA SI AUTOSERVIREA LA PARTER SI INTERNET WIRELESS GRATUIT.
SUPRAVEGHERE VIDEO PENTRU SIGURANTA DVS.

PRIMIM SI VOUCHERE DE VANCATA!